Notice of Online Archive

  • This page is no longer being updated and remains online for informational and historical purposes only. The information is accurate as of the last page update.

    For questions about page contents, contact the Communications Division.

McKelvy House scholars, alumni, and faculty advisers celebrated the completion of the McKelvy Garden Renovation project at a dedication ceremony May 5. Based partly on historical photographs of the house and lands, the new garden is on the terraced area behind and to the east of the house with a new gazebo and gathering area at the back border.

The project was funded through a generous donation from Robert A. Pfenning. The son of Robert E. ’32 and Hazel E. Pfenning, for whom Pfenning Alumni Center is named, Pfenning has also made possible the house’s improved driveway, new sidewalk, and other site improvements.

View images of the dedication on Flickr